DE WITTE PAREL

1
Kilometer

Thorn, gelegen op de grens van België en Nederland, is een uniek stadje in Nederlands-Limburg. Gekenmerkt door de witte huizen en de vele geplaveide wegen. Ideaal als rustpunt om gezellig te genieten op een terras. Neem ook zeker je tijd om dit stadje eens door te fietsen. Nadat je gerust hebt, passeer je nog langs de mooie Maasplassen in de buurt van Kessenich. Heerlijk fietsen langs de vele waterkanten en mooie uitzichten. 

Thorn, located on the border of Belgium and the Netherlands, is a unique town in Dutch Limburg. Characterized by its white houses and numerous cobblestone roads, it is an ideal resting point to enjoy a cozy terrace. Be sure to take your time to explore this town by bike. After you’ve rested, you will pass by the beautiful Maasplassen near Kessenich. It’s delightful to cycle along the many waterfronts and enjoy the scenic views.

79 kilometer

Leaflet Openstreet map copyr

Geen Fiets-GPS beschikbaar? Deze is te verkrijgen bij Café De Klok !

No bike GPS available? You can get one at Café De Klok!

Belangrijke mededeling: De gebruikers dienen zich steeds te houden aan de ter plaatse geldende wetgeving en ten alle tijden op de hoogte te zijn van de verschillende reglementen en waar nodig deze te handhaven. Wij kunnen niet verantwoordelijk zijn voor het niet naleven hiervan. Meer info op https://www.natuurenbos.be/wetgeving. Bron Teksten: Wikipedia